Egészségesnek maradni jobb, mint meggyógyulni.

NaturalHelp Complex méregtelenítő és béltisztító

NaturalHelp Complex méregtelenítő és béltisztító

Óvatosan a cukorral

2015. január 19. - navera24

Naponta nagyon sok cukrot fogyaszthatunk el úgy, hogy észre sem vesszük. Kockacukorban számolva ez egészen rémisztő eredményt mutat.

Nézzük egy átlagos ember hétköznapját:

Reggelire gabonapehellyel indítjuk a napot – nem is sejtjük, hogy a fogyókúrásnak állított termék dupla annyi cukrot tartalmaz, mint egy sima reggeliző pehely. Egy reggeli alkalmával 16-20 grammot fogyasztunk el, ez körülbelül 6 darab kockacukornak felel meg. Ez után iszunk egy bolti jeges teát, ezzel kb. 8-10 db kockacukrot viszünk be a szervezetünkbe.


Ebéd után iszunk egy egészségesnek mondott ivójoghurtot, újabb 35 gramm cukorral, ez 12-14 kockával egyenlő. Uzsonnára iszunk egy 3-4 dl multivitamin italt, amivel 30 grammot, mintegy 8-10 darab kockacukrot fogyasztunk el. Este még eszünk egy finom süteményt, mert megérdemeljük a fárasztó nap után, amiben kb. 15-20 kockacukor található.

Elképesztő, de a példa alapján egy átlagos napon rengeteg rejtett cukrot eszünk meg, ami szinte a duplája az irányadó napi beviteli értéknek. Kockacukorból kirakva pedig egészen ijesztő, mind az egészségünkre, mind a alakunkra. És jöhet a jól megszokott fogyókúra...

Vásárláskor mindenképpen nézzük meg a termékek tápanyagtáblázatát, és kerüljük a cukros ételeket! Továbbá sokat tehetünk az egészségünk megőrzése érdekében, ha a rohanó mindennapjainkba évente 1-2 alkalommal beiktatunk egy-egy méregtelenítést. Ezzel tehermentesíthetjük szervezetünket a sok nehéz és káros ételtől, illetve italtól.

A bejegyzés trackback címe:

https://naturalhelp.blog.hu/api/trackback/id/tr197088893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása